Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Om oss

Välkommen till Göteborgarnas butik för lätta och tunga eldstäder.

Göteborgs Brasvärme har sedan 1998 levererat och installerat både lätta och tunga eldstäder till göteborgarna.

Välkommen att besöka vår stora utställning på Marieholmsgatan nr 1 där vi visar ett 80-tal spisar, alltifrån små gjutjärnskaminer, insatser, köksspisar, vedbastu, braskaminer till tunga, värmelagrande täljstensspisar och kakelkaminer.

Vi representerar kända varumärken såsom Contura, Tulikivi, Keddy, Jötul, Spartherm, Supra, Scanspis, Termatech m.m. Vi samarbetar med ett flertal av skickliga hantverkare och kan därför erbjuda kompletta lösningar för just ditt behov.
Vi har även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till gamla och nya spisar.

Företagets affärsidé är att marknadsföra och sälja ledande brasvärme produkter från kända leverantörer till privatpersoner och företag.

Sedan år 2000 är Göteborgs Brasvärme medlemmar i Eldabutiken som är den första rikstäckande fackhandelskedjan i Sverige, en unik sammanslutning.Vårt mål med Eldabutiken är att skapa ett nationellt ledande centrum för brasvärme där du som kund kan få kvalificerad, fackmannamässig hjälp och ledning genom hela processen från planering till färdig installation.

Vi gör gratis hembesök får att ni skall kunna få inspiration och för att vi skall kunna ge en exakt offert på vad er favoritspis kostar installerad och klar hemma hos er !