Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy »

Kontakta oss

Göteborgs Brasvärme AB
Marieholmsgatan 1
415 02 Göteborg

Tel. 031-7073020
Fax 031-7073250
Mail: goteborg@eldabutiken.se

Öppettider

Våra öppettider är:

Måndag-torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-13.00
Lördag: stängt tom september

Hitta hit

Under bygget av Marieholmstunneln och västlänken har det varit lite knixigt att hitta till oss, det finns 2 infarter, en via centralen och sedan över nya Stadstjänarebron och sedan kör man utmed kajen till Marieholsmsgatan 1.

Alt 2 om man kommer norrifrån är att ligga i högerfilen och svänga av vid avfart märke Marieholm ca 100 m innan gamla gasklockan låg.

Varmt välkomna !

456

Hitta till Göteborgs Brasvärme genom att klicka på länken nedan:
Hitta till oss >

Sekretesspolicy

Datakontrollanten

Göteborgs Brasvärme AB  org nr 556557-9181 är datakontrollanten för behandling av dina personuppgifter.

Våra kontaktuppgifter är Marieholmsgatan 1 415 02 Göteborg.

031-707 30 20  email goteborg@eldabutiken.se

Syftet med och rättslig grund för behandlingen

Du kan förse oss med information om dig eller din produkt genom olika formulär på våra webbsidor, appar eller hos en återförsäljare. Vi behandlar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster till dig. Ger du ditt medgivande att vi får kontakta dig kan dina kontaktuppgifter skickas till våra affärspartners, så att de i sin tur kan kontakta dig angående våra produkter. Läs mer om arkiveringstid nedan. De personuppgifter som lagras av oss är namn, adress, ort, kommun, telefon (om angivit) och e-post. Syftet med behandlingen är kunna leverera den produkt eller tjänst du valt.

Den juridiska grunden för vår behandling av dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan är att denna behandling är nödvändig för våra legitima intressen. Denna behandling utförs baserat på ditt samtycke. Du har när som helst rätt att dra tillbaka ditt samtycke.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter vidarebefordras till, och används av vår marknadsavdelning och vår säljorganisation för ovanstående syften.

Hur länge lagrar vi dina personuppgifter?

Uppgifterna kan sparas i upp till 25 år för att tillgodose våra leverantörers varierande garantier från 2 år upp till 25 år

Dina rättigheter

Om behandlingen är baserad på ditt samtycke, har du rätt att återkalla samtycket när som helst. Ett sådant tillbakadragande påverkar dock inte lagenligheten av behandlingen av dina personuppgifter baserat på samtycket före återkallandet. Du har rätt att begära tillgång till information om vilka av dina personuppgifter som behandlas och begära rättelse av dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter, liksom rätten att begära radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att ta emot dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format och rätt att skicka dessa data till en annan kontrollant (dataportabilitet).

Om du inte är nöjd med vår service har du rätt att lämna in ett klagomål hos Säkerhetsverket eller annan behörig tillsynsmyndighet i enlighet med Allmänna databeskrivningsförordningen.